Workshops en lezingen

Voor organisaties, verenigingen of groepen verzorgt Chantal regelmatig lezingen en interactieve workshops op het gebied van gezonde leefstijl, zelfzorg of voeding.

Lezing

‘Help, mijn dieet volgt me niet terug..!’

Ieder dieet werkt. Voor een tijdje. Want welk dieet je ook volgt, je let altijd extra op je eten en daardoor eet je tijdelijk minder dan je verbrandt.

Maar… krijg je wel binnen wat je nodig hebt? Wat gebeurt er als je het dieet vaarwel zegt, omdat het te moeilijk wordt om vol te houden? Als je eindelijk wel weer eens gewoon wilt gaan eten?

In de lezing kijken we naar de drie redenen waarom afvallen zo lastig is en ontdek je hoe een andere leefstijl wél werkt. Je gaat naar huis met een berg nieuwe inzichten en tips waar je de volgende dag gelijk mee kunt starten.

Ben je ook zo klaar met dat eeuwige gejojo? Tijd voor een nieuwe weg!

Workshops

Workshop Verpakkingen en Etiketten Lezen

Een hele tafel vol met doosjes en verpakkingen. Wat betekenen al die termen op de etiketten, hoe waar is die informatie en hoe kun je goede eetkeuzes maken? Na afloop van deze workshop heeft geen etiket meer geheimen voor jou!

Duur: 1,5 uur. Aantal deelnemers:  8-10 personen. Prijs: €11,50 per persoon. Klik op de titel voor meer informatie.

Een thema op verzoek is ook mogelijk. Neem voor overleg vrijblijvend telefonisch contact op (06-37278582) of gebruik onderstaand formulier.