Werk met mij

Is eten voor jou altijd verbonden aan je gewicht?

Denk je vaak als je iets in je mond stopt: dit zou ik eigenlijk niet moeten doen? Met chocola, koek en chips ben je altijd aan het vechten want je weet zeker dat je gelijk zwaarder wordt als je ervan eet. Je begint steeds aan een nieuwe poging om af te vallen maar iedere keer mislukt het. Het maakt je somber, je vindt jezelf zwak en je zelfvertrouwen wankelt. Van je lichaam houden is moeilijk voor je.

Hoe zou het voor je zijn als je je sterk zou voelen? Als je kon genieten van al je eten, zonder schuldgevoel? Als je fit en vrolijk zou zijn en je lijf weer zou waarderen om wat het waard is?
Als je zou weten hoe je jezelf echt voedt en ook kunt genieten van de extraatjes, zonder zwaarder te worden?

Het is mogelijk met het TRAJECT

‘Een eetpatroon om te smullen’

Het traject duurt vier maanden en bestaat uit:

* 6 sessies van 1 uur met mij
* 3 video’s met extra bonuskennis
* een praktisch werkboek met opdrachten
* 2 luisteropnames met motiverende boodschappen
* 3 voorbeeldweekmenu’s met heerlijke recepten

In dit traject ontwikkel je samen met mij een eetpatroon dat je rust geeft in plaats van frustratie.
Je valt op een gezonde manier af met eten zonder verboden en je ontwikkelt fijne gewoontes die maken dat je op gewicht blijft. Je gaat de vrijheid ervaren van bewust eten voor je lichaam en je hoofd en wilt nooit meer anders!

Gaan we samen jouw traject starten?

Ja!

De investering voor dit traject is EURO 499,- Deelbetaling in twee termijnen is mogelijk.

Praktijk Goed Eten is aangesloten bij beroepsvereniging BGN. BGN
De meeste zorgverzekeraars vergoeden (deels) de gewichtsconsulent, uit de aanvullende pakketten. Klik op onderstaande link voor de vergoedingen.

Vergoeding via je zorgverzekeraar

Wat zeggen anderen?

Vaak gestelde vragen:

  1. Ik heb al veel geprobeerd om af te vallen. Hoe weet ik of dit wel werkt?

Door te leren hoe je gewoontes verandert en bewust te leren kiezen, ontwikkel je een eetpatroon waar je de rest van je leven mee vooruit kunt en je je resultaat vasthoudt. Uiteraard gaat dat niet vanzelf en zal je zelf in actie moeten komen, maar met mijn intensieve en betrokken coaching ondersteun ik je optimaal.

  1. Wanneer kan ik op afspraak komen?

De praktijk is op alle werkdagen geopend en afspraken zijn overdag en op maandag- en donderdagavond mogelijk. Dus ook als je een druk leven hebt zijn er mogelijkheden genoeg.

  1. Hoe ziet het traject er precies uit?

In vier maanden tijd plannen we zes keer een afspraak in de praktijk. Tussen de afspraken in ben je bezig met jouw actiepunten, door de opdrachten in het werkboek uit te voeren.
Je ontvangt drie keer voorafgaand aan de afspraak een video, zodat we tijdens de afspraak meer tijd hebben om te besteden aan jouw verhaal. De motiverende luisterfragmenten die ik je stuur zetten je rechtop om steeds gefocust te blijven op wat je wilt.

Ja, ik wil een eetpatroon om te smullen!