Inspiratie Event

Voed je Leven! – Inspiratie Event

Hoe kan een gezonde leefstijl ook jouw succes worden? Wat is het verschil met een dieet? Kom erbij en ontdek op het Voed je Leven! – Inspiratie Event hoe je in vrijheid kunt genieten van al het eten, zonder schuldgevoel of opgelegde regels en hoe je blijvend grip krijgt op je gewicht.

Eten, als er iets is dat ik graag doe is het dat! Jij ook? Of is het een ander verhaal voor jou. Wat kan het een Gedoe zijn, dat eten… Gedoe met een hoofdletter. Een eeuwige strijd lijkt het soms! Als je die strijd met eten ook kent, merkt dat diëten je niet verder helpen, dan wordt het tijd om het anders aan te pakken.

De strijd met eten, ik kende hem zelf ook. Wat verlangde ik naar rust! Naar gewoon eten zonder bij iedere hap te denken: ‘Hier word ik dik van. Nog dikker. Maar ik wil het zo graag.’

Dat dieet-denken, ik heb er afscheid van genomen. Ik heb rust in mijn eetpatroon gekregen, en het gevecht met de weegschaal voorgoed losgelaten. Daar ben ik zo blij mee. Ik vertel heel graag aan anderen, aan jou, hoe!

Het Inspiratie Event wordt maandelijks op maandagavond gehouden in Veenendaal.
Je bent super welkom!
Een ticket kost €16,50 inclusief koffie of thee in de pauze. Klik hier voor de eerstkomende datum.