Podcast

GOED ETEN – VOED JE LEVEN!

Goed eten, dat gaat niet alleen over het voeden van je lichaam, maar ook van je ziel en geest. Waar kun je die eigenlijk mee voeden? In deze podcast neem ik je graag mee op ontdekkingstocht naar echte zelfzorg, die gefundeerd is in de liefde van God voor jou. En vandaaruit de liefde voor jezelf en anderen.
Gezonde voeding, een juist zelfbeeld, het vernieuwen van je denken en luisteren naar je emoties, wat kun je daarmee? Daar is een hoop over te ontdekken en mee te doen!

Een overzicht van alle afleveringen vind je hieronder

Oud en nieuw, weg met goede voornemens en hoe het wél lukt Goed Eten Podcast – Voed je leven!

Bij het begin van een nieuw jaar en met de feestdagen nog vers in het geheugen voelt het vaak goed om een nieuwe start te maken: gezonder eten, afvallen want ja, die kerstkilootjes bovenop de coronapondjes… (sorry voor het afgrijselijke woord). Meer gaan sporten, meer op tijd naar bed, kortom: beter zorgen voor jezelf. Hup, die rij goede voornemens heb je zo gemaakt! Maar dan de uitvoering… Je weet heel goed wat je anders zou willen. Je weet ook best wat je daarvoor moet doen. Maar hoe gaat het je ook lukken? In deze aflevering leg ik je uit -waarom ik niet doe aan goede voornemens; -wat wél werkt, en -hoe je dat doet!
  1. Oud en nieuw, weg met goede voornemens en hoe het wél lukt
  2. De meest gestelde vragen over gezonde voeding en afvallen.
  3. Over hoe je dat doet, je 'leven voeden'!
  4. Even voorstellen!