Online Goed Eten Club

Om jou in deze bijzondere tijd te ondersteunen bij je gezonde leefstijl start op 26 maart 2020 de online Goed Eten Club!

Wat is het een vreemde tijd waar we nu in leven..! Meer dan ooit ervaren we hoe belangrijk gezondheid is. En dat positief zijn en fit blijven helpen om je weerstand op peil te houden.
De maatregelen zijn ingrijpend, niet leuk maar noodzakelijk. En we nemen het serieus. Tegelijk levert het wel uitdagingen op… Gezond eten, lekker bewegen, ontspannen en op de kilootjes letten, hoe doe je dat nou, met alle maatregelen van nu? De sportschool dicht, thuiswerken, de kinderen over de vloer. Wees gerust, het kan! Ik ga je helpen.

Online

Mijn praktijk is nu tijdelijk gesloten. Maar ik zit niet stil! Ik heb hard nagedacht hoe ik in deze speciale tijd je kan ondersteunen bij een gezondere leefstijl. En ik heb het gevonden! Een groepscursus waaraan je gelijk kunt meedoen, vanaf volgende week al. Vanuit de veiligheid van je eigen huis, volledig online.

VANAF 26 MAART gaan we zes weken lang samen bewust aan de slag met een gezondere leefstijl, die je daarna zelf kunt voortzetten. Hoe ziet dat eruit?
Iedere week op donderdag stuur ik je via email een documentje en/of leuke leerzame video met het thema van die week. Lekker praktisch en to the point! Met het bijbehorende Goed Eten Club werkboek kom je door de vragen en opdrachten meteen in de actiestand.
O, en de 
weekmenu’s met bijbehorende lekkere en gezonde recepten (gezinsproof :)) maken er een feestje van!

Even op een rij:

  • Zes weken online groepscursus via email en Facebook 
  • Start: 26 maart 2020 
  • Kennis opdoen via tekst en korte video’s 
  • Praktisch aan de slag met het werkboek 
  • Weekmenu’s en recepten 
  • Contact via besloten Facebookgroep 
  • Investering: €59,00

 Samen

De kracht van groepsbegeleiding is natuurlijk het kunnen delen van ervaringen en tips met anderen. Ook dit doen we via internet: in een besloten Facebookgroep kun je al je verhalen en vragen kwijt. Ik ben zelf iedere dag aanwezig in de groep om vragen te beantwoorden, je te motiveren en coachen.

Dit online programma bied ik aan voor een extra vriendelijke prijs. Omdat ik graag wil dat zoveel mogelijk mensen meedoen in deze speciale tijd! En een deel van jouw bijdrage wordt gedoneerd aan Voedselbank Veenendaal.

 Reviews van eerdere groepen

* ‘Ik ben veel gevarieerder en lekkerder gaan eten.’ 
* ‘Een paar kilo kwijt en ik voel me niet meer moe!’ 
* ‘Het is zo fijn om ervaringen te delen met anderen, ik heb daar echt steun aan.’  
* ‘Ik weet nu wat ik moet doen als ik in de verleiding kom om de kast in te duiken.’ 
* ‘Ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd, had een zware tijd en was anders zeker kilo’s aangekomen. Nu zijn er gewoon een paar vanaf.’

 Doe je mee? Gaan we samen aan de slag, kom op! 26 maart starten we!

 Meld je snel aan via onderstaand formulier.

Heb je een vraag? Stel hem via contact.