Healthy Mama Online

Als moeder zorg je met veel liefde en passie voor je gezin. Maar door de drukte van werk, gezin en alle activiteiten kom je vaak niet toe aan zorgen voor jezelf. Je worstelt met je gewicht, maar afvallen of bewuster eten is echt lastig want je mist de juiste focus. 

In deze cursus sta jij als mama daarom centraal. Met gezond eten, een positief zelfbeeld en meer tijd voor beweging en ontspanning gaat het je wel lukken!

Door te leren over

  • welke voeding je nodig hebt (op een manier waarbij het hele gezin gewoon kan mee-eten);
  • hoe je beweging kunt inpassen in je drukke week en
  • hoe je voldoende tijd kunt nemen om te ontspannen

krijg je meer balans in wat, wanneer en hoe je eet. Je zit beter in je vel met een fitter lijf, dat tegen een stootje kan. Je bereikt het gewicht dat bij je past en bent meer blij met je binnen- én buitenkant. Én je ervaart meer structuur en rust in je gezin.

Klinkt goed, toch?

Op jouw moment

Je kunt de cursus gewoon thuis volgen, op de momenten dat het jou uitkomt. Door middel van het online werkboek kun je op ieder moment contact met mij opnemen en ik reageer tijdens werkdagen altijd binnen 24 uur. De inspirerende video’s, duidelijke opdrachten en voorbeeldmenu’s begeleiden je helemaal.  Word ook een ‘Healthy Mama!’

Lees verder