Coaching

Grip op je gewicht en je eetgewoontes met het ‘VOED JEZELF ECHT’ traject van Goed Eten

                                                                                                                                  🍏

Je weet dat je anders zou kunnen eten, maar dat is in theorie gemakkelijker dan in de praktijk… Het ‘jojo-effect’ is een bekende term voor jou: ben je net met veel pijn en moeite een paar kilo kwijt, komen de feestdagen er alweer aan. Of de vakantie. Of drie verjaardagen achter elkaar. Er is altijd wel wat!

                                                                                                                                 🍀

Alles wat je eet, daar voel je wat bij. Heel vaak denk je ‘dit zou ik niet moeten eten’. De discipline is ver te zoeken. En je geluk nog verder: je vergelijkt jezelf vaak met anderen, waardoor je je eigen spiegelbeeld het liefst maar vermijdt. 

                                                                                                                                  💪

Als je je rot voelt, ga je vaak eten. Dan voel je je tenminste even wat beter. Maar het is steeds maar voor tijdelijk, het helpt maar even. Na afloop voel je je eigenlijk alleen nog maar slechter: vol, schuldig en aan de situatie is ook niets veranderd. Nou, één ding dan: je bent nu ook nog kwaad op jezelf. 

Je voelt je vaak moe en futloos. Eten en afvallen zijn obstakels voor je geworden. Je kunt niet in rust genieten van eten en geen enkel dieet is ooit de uitkomst geweest. Wat zou je graag meer energie hebben en met plezier en vertrouwen in het leven staan. En ontspannen kunnen omgaan met eten.

Afvallen door andere eetgewoontes en bewuster kiezen voor jezelf?

Het kan! Op een andere manier dan met een dieet. Geen tijdelijke ‘oplossing’ maar een leefstijlverandering, met andere gewoontes die je echt voeden. En dat werkt zowel fysiek als mentaal door. Het maakt alles lichter! Wil je dit ook?

HET IS MOGELIJK MET HET TRAJECT ‘VOED JEZELF ECHT’!

In een vrijblijvend (telefonisch) gesprek worden jouw persoonlijke wensen besproken. Er wordt toegelicht wat Chantal voor jou kan betekenen. Klinkt dit goed? Dan volgt een intakegesprek en start daarmee je traject, dat vier maanden duurt. In deze periode werk je stap voor stap aan je doelen. De coaching en ondersteuning van praktijk GOED ETEN is optimaal. Zo blijf je gefocust en bezig.

Inclusief

  • Adviesgesprek en -plan
  • 6 x coachingsafspraak in de praktijk of online
  • Werkboek met praktische tips en opdrachten
  • Voorbeeldmenu’s en recepten (indien gewenst)

Aan het eind van het traject weet je hoe en waarmee je jezelf goed kunt voeden. Je ervaart zelf hoe een goed eetpatroon voor jou werkt en hoe je lichaam daarop reageert. Je merkt dat het op deze manier wel lukt om gelijkmatig en rustig af te vallen en op gewicht te blijven. Je hebt geen eten meer nodig om je beter te voelen. Je hebt meer grip op je gewicht en je eetgewoontes. Er komt rust in je leven.

Nieuw! E-coaching

Vanaf nu is coaching per e-mail ook mogelijk. Is het voor jou te ver om naar de praktijk in Veenendaal te komen, of wil je liever online begeleiding? Het traject is ook via e-coaching te volgen. Met een persoonlijk adviesplan, praktische opdrachten en online coaching werk je thuis aan je gezonde leefstijl. Ben je graag schrijvend bezig met je doelen, dan is e-coaching de ideale route voor jou!

“We doen het echt samen. Jij zet de stappen, ik help je jouw eigen weg te vinden!” – gewichtsconsulente Chantal

Ben je er klaar voor om een nieuwe weg in te slaan?

 Ja!

Investering in jezelf

Kiezen voor praktijk GOED ETEN betekent kiezen voor een waardevolle investering in jezelf. De investering voor het traject is EURO 499,-
Deelbetaling in twee termijnen (2 x EURO 249,50) is mogelijk.

 

Wat zeggen anderen?

Vaak gestelde vragen:

  1. Ik heb al veel geprobeerd om af te vallen. Hoe weet ik of dit wel werkt?

Door te leren hoe je gewoontes blijvend verandert en door breder te kijken naar patronen die een rol kunnen spelen, ontwikkel je een eet- en leefpatroon dat bij je past en waar je de rest van je leven mee door kunt. Uiteraard vraagt dat tijd en actie van jezelf, maar met de betrokken coaching word je optimaal ondersteund.

  1. Wanneer kan ik op afspraak komen?

De praktijk is op maandag en dinsdag geopend. Online begeleiding is op alle werkdagen mogelijk.


Jezelf Echt Voeden, dat gaat Echt het verschil uitmaken! Je kunt vandaag nog de eerste stap zetten. Neem contact op via onderstaand formulier om vrijblijvend kennis te maken.