Coaching

Grip op je gewicht en je eetgewoontes met het ‘VOED JEZELF ECHT’ traject van Goed Eten!

Al tijdlang is stoeien met je gewicht niks nieuws voor jou. Je maakt je zorgen, kunt niet meer genieten van eten en geen dieet is de uitkomst geweest. Kortom; eten en afvallen zijn obstakels voor jou geworden. 

Herkenbaar?

                                                                                                                                  🍏

Je weet wel dat je anders zou kunnen eten, maar dat is in theorie makkelijker dan in praktijk. Het ‘jojo-effect’ is een bekende term voor jou. Het is lastig om een goed eetpatroon aan te houden; hier ben je te druk voor of het lukt je simpelweg gewoon niet. Je bent op zoek naar nieuwe mogelijkheden om dit wél vol te houden en een stabiel gewicht te vinden en te behouden.

                                                                                                                                 🍀

Alles wat je eet daar voel je wat bij. Heel vaak denk je ‘dit zou ik niet moeten eten’. De discipline is ver te zoeken. En je geluk nog verder. Je vergelijkt jezelf vaak met anderen waardoor je je eigen spiegelbeeld het liefst vermijdt. Graag wil je deze gevoelens loslaten en jezelf meer liefhebben.

                                                                                                                                  💪

Troost en afleiding probeer je te vinden in eten. Een tijdelijke oplossing, want het helpt maar even. De problemen van het dagelijks leven dienen zich met regelmaat aan. Dit resulteert erin dat je je vaak vermoeid en futloos voelt. Je wilt weer met energie en vertrouwen de rotsblokken en reuzen in het leven kunnen trotseren. En ontspannen leren omgaan met eten. 

 

Afvallen door andere eetgewoontes en bewust kiezen voor jezelf?

Dat is op een andere manier dan met een dieet. Geen tijdelijke ‘oplossing’ maar een leefstijlverandering, met andere gewoontes die je echt voeden. En dat werkt zowel fysiek als mentaal door. Het maakt alles lichter! Wil je dit ook?

 

HET IS MOGELIJK MET HET TRAJECT ‘VOED JEZELF ECHT’!

In een vrijblijvend (telefonisch) gesprek worden jouw persoonlijke wensen besproken. Er wordt toegelicht wat Chantal voor jou kan betekenen. Klinkt dit goed? Dan plannen we een intakegesprek en start daarmee het traject, dat  vier maanden duurt. In deze periode werk jij stap voor stap aan je doelen. De coaching en ondersteuning van praktijk GOED ETEN is optimaal. Zo blijf je gefocust en bezig.

Inclusief

  • Adviesgesprek
  • 6 begeleidingsafspraken – in de praktijk of online
  • Werkboek met verhelderende vragen + opdrachten
  • Voorbeeldmenu’s
  • Video’s

Aan het eind van het traject heb je geleerd hoe en waarmee je jezelf goed kunt voeden. Je ervaart zelf hoe een goed eetpatroon voor jou werkt en hoe je lichaam daarop reageert. Je merkt dat het op deze manier wel lukt om gelijkmatig en rustig af te vallen en op gewicht te blijven. Je hebt geen eten meer nodig om je beter te voelen. Je hebt meer grip op je gewicht en je eetgewoontes. Er komt rust in je leven!

“We doen het echt samen. Jij zet de stappen, ik help je jouw weg te vinden!” – gewichtsconsulente Chantal

Ben je er klaar voor om een nieuwe weg in te slaan?

 Yes!

 

Investering in jezelf

Kiezen voor praktijk GOED ETEN betekent kiezen voor een waardevolle investering in jezelf. De investering voor het traject is EURO 499,- Deelbetaling in twee termijnen (2 x EURO 249,50) is mogelijk.

Praktijk Goed Eten is aangesloten bij beroepsvereniging BGN. BGN
De meeste zorgverzekeraars vergoeden (deels) de gewichtsconsulent, uit de aanvullende pakketten. Klik op onderstaande link voor de vergoedingen.

Vergoeding via je zorgverzekeraar

 

Wat zeggen anderen?

 

Vaak gestelde vragen:

  1. Ik heb al veel geprobeerd om af te vallen. Hoe weet ik of dit wel werkt?

Door te leren hoe je gewoontes blijvend verandert en door breder te kijken naar patronen die een rol kunnen spelen, ontwikkel je een eet- en leefpatroon dat bij je past en waar je de rest van je leven mee door kunt. Uiteraard vraagt dat tijd en actie van jezelf, maar met de betrokken coaching word je optimaal ondersteund.

  1. Wanneer kan ik op afspraak komen?

De praktijk is op dinsdag, donderdag en vrijdag overdag geopend. De gesprekken kunnen coronaproof gehouden worden in de praktijk, of online via Zoom of beeldbellen.


Jezelf Echt Voeden, dat gaat Echt het verschil uitmaken! Je kunt vandaag nog de eerste stap zetten. Neem contact op via onderstaand formulier om vrijblijvend kennis te maken.