Love yourself enough to live a healthy lifestyle

Het klinkt zo mooi; ‘hou genoeg van jezelf om gezond te leven’. Maar misschien vind je jezelf wel helemaal niet zo geweldig. Heb je te kampen met een laag zelfbeeld, veroorzaakt door ervaringen in je jeugd. Heb je grote moeite je staande te houden in sociale situaties. Ben je jezelf kwijt en voel je je verscheurd door een groot verdriet in je leven. Voel je je ongelukkig met je lichaam of uiterlijk en vind je het moeilijk jezelf te accepteren.

Wat kan er een hoop misgaan in ons leven. Ervaringen en ook onze eigen gedachten hebben zo’n grote invloed op hoe we in elkaar zitten. Woorden van anderen kunnen ons raken en beschadigen. Verdriet in ons leven kan onze wereld op zijn kop zetten. Maar ondertussen moet je door. Heb je een to-do lijst die eindeloos lang kan lijken. En is (nadenken over) gezond leven iets waar je niet aan toekomt. Je hoofd zit te vol met andere gedachten om daar bewust mee bezig te zijn.

Maar misschien zou je het wel willen, beter zorgen voor jezelf

Is het nu jouw tijd om zaken op een rijtje te zetten en een nieuwe start te maken? Dat is geweldig! Het gaat je namelijk zoveel opleveren. Meer energie. Een fitter lichaam. Een lichter hoofd en hart. Dus kun je niet uit de voeten met bepaalde eigenschappen? Ga ermee aan de slag. Je verdient het om blij te zijn met jezelf. Wanneer jij jezelf de moeite waard vindt, wordt goed voor jezelf zorgen vanzelf belangrijk.

Wil je mijn hulp bij het vinden van de healthy lifestyle die bij je past? Ik coach je graag bij gezond eten, lekker bewegen en op tijd opladen.

Liefs, Chantal